Show & Artister

Årets helt nyproducerade show har vi valt att döpa till
”Från svensktopp till Billboard” för det är precis vad ni kommer att få uppleva.
Vi kommer att ta er med på en musikalisk resa från de härliga gamla dansbanorna till nutidens dunkande dansgolv.
Det finns så ofantligt mycket bra musik i världen så vi har helt enkelt valt ut guldkornen.

Vad säger ni om hits från tex: Lill-Babs, Coldplay, Sten-Åke Cederhök, David Guetta och Jerry Williams?

På scen möter du:


Susanna Holm
Susanna är en tvättäkta skåning som älskar sång och dans! 2007 bytte hon ut lilla Broby mot goa Göteborg för att utbilda sig till artist på Performing Arts School. Hon har bland annat hunnit med att göra musikal med Galenskaparna & After Shave, varit pirat på ett tyskt fartyg och åkt på Sverige-turné med look a likes.
Det här är Susannas tredje säsong ombord på Trubaduren.

 


Daniel Andersson
Daniel är från Kungälv och är den som har varit med oss ombord allra längst. Efter att han studerade dans och musikal på Kongahällagymnasiet har han medverkat i både revyer och varietér.
Många hävdar att Daniel är det största som har hänt Göteborg efter Glenn Hysén… Och han är den som gör dom lite mer vågade numren som sätter sig på näthinnan.
Just nu är Daniel bosatt i Marstrand där han gärna spenderar fritiden med sin älskade son Loke.Emelie Månsson
Emelie är 33 år och kommer ifrån södraste Halland men kallar numera göteborg för sitt hem. Sjöng på M/S Trubaduren för första gången redan 2007 då hon samtidigt utbildade sig till artist på Dansforums Performing Arts School. Åren 2011 till 2016 jobbade Emelie en hel del utomlands som showartist genom reseföretaget Ving och har bla fått uppleva hur det är att leva och bo i Thailand i ett halvår. Nu är hon tillbaka på Trubaduren och tycker att det är fantastiskt att fått vara med och uppleva den resa som M/S Trubaduren har gjort sedan hon började för 10 år sedan. Emelie ser fram emot att få träffa er alla ombord.


Gustav Brogren
Herr Brogren startade sina dagar i vackra Örebro och har varit med oss ombord sedan 2013. Efter sin examen från Performing Arts School i Göteborg 2008 har han även studerat vid Complete Vocal Institute i Köpenhamn. Som frilansande artist har man kunnat se honom på scener runt om hela Europa i olika uppsättningar av musikaler, revyer och dinnershows. Sommaren 2016 spenderade han på på Astrid Lindgrens Värld som far till världen starkaste tjej. Nu är han tillbaka, men inte bara på scen. Han är även matros och med i teamet för teknik, marknadsföring och hemsida. Har du något som behöver lagas? Fråga Gustav!

Aurora Byrbäck
Aurora är Stockholmstjejen som redan som barn bestämde sig för att bli showartist. Vid tidig ålder började hon sjunga i Adolf Fredriks Musikklass, dansa på Marikas dansskola, turnera med Adolf Fredriks flickkör och gick sen musikallinjen på S:t Eriks gymnasium.  Complete Vocal Instutute i Köpenhamn, skådespelarlinjen på Calle Flygares Teaterskola har hon också hunnit med. Vid 20 års ålder tröttnade hon på Stockholm och började arbeta utomlands som showartist för bl.a. Ving och Fritidsresor/2Entertain. Man har kunnat se henne på scen i bla HAIR i Stockholm.  Sångerska, sångpedagog, servitris och karaokevärd, listan kan göras lång på vad hon hunnit med innan hon nu äntligen hittat till oss Trubaduren. Numera är hon en glad Göteborgsbo som stormtrivs både i stan och på Trubaduren!

 


Knut Gjelle Angell
Tro det eller ej men han kommer ursprungligen från Lofoten i Nord-Norge och har bott i Göteborg sen 2014. 2004 – 2006 gick han musikteaterutbildningen vid Bårdar Akademiet i Oslo, och har sedan dess frilansat som skådespelare, musikalartist och entertainer både i Norge, Sverige och även andra länder, bland annat som showartist för Sunwing Family Resorts. På listan över produktioner han har medverkat i står bland andra Chess, Annie, Miss Saigon och HONK!
I år står Knut på scen för andra året i rad på M/S Trubaduren.

 


Adam Svensson
Adam är en kille på 24år från Ronneby i Blekinge. Adam är utbildad vid Performing Arts School i Göteborg där han tog sin examen för 1 år sedan. Efter sin utbildning jobbade Adam på Garbos på Gran Canaria under 6 månader innan han fick jobb på MS Trubaduren där han nu håller till!

 

 

 

Musik och Arrangemang – Helena Vindersson
Koreograf – Emil Söder
Kostym – Frida Atterfors
Ljud & Ljus – Pelle Larsson, Ulf Georgsson och Tore Carlsson
Texter – Ulf Georgsson