Show & Artister

 

Äntligen är 2018 igång med ännu en fantastisk säsong ombord!

Raka i ryggen och med sydvästen på svaj presenterar vi nu stolt årets nya stora show; ”Vart är vi på väg?”
En show för dig som vill hitta hem, som gått vilse eller helt enkelt bara vill fly den grå vardagen för en stund.

Med musikaliska hållplatser från bl.a Galenskaparna, Magnus Uggla, Jackson 5 och Queen får ni följa med på en resa som ni sent ska glömma!

Spänn fast säkerhetsbältet, nu åker vi!

Artister 2018

 

Linda Arenhage
 

Linda Arenhage är den glada Uppsala tjejen som kom till vackra västkusten för 8 år sedan. 2013 tog hon examen vid Performing Arts Schools 3-åriga yrkesutbildning för musikal och showartister här i Göteborg. Efter avslutad utbildning har hon arbetat som solist på några av världens största kryssningsfartyg , dansat bakom Lena PH samt arbetat som showartist på olika scener i Sverige. Senast sågs hon i Xperience – The dinnershow i Helsingborg. Hon började hos oss på Trubaduren 2015 och var med i 2016 års show Absolute 90’s.

Nu är hon tillbaka för ytterligare en säsong!
Det värsta linda vet är lemoncurd och fötter men hon älskar att baka på natten!

Daniel Andersson

Daniel från Kungälv behöver kanske ingen närmare presentation då han ses lika självklar på båten som kräftan på buffébordet.
Efter att han studerade dans och musikal på Kongahällagymnasiet har han medverkat i både revyer och varietér.
Ombord bjuder han på många ansikten, visst minns ni Dalmasen, fiskar´n och Maskinisten!?

All ledig tid spenderar Daniel självklart med sin 5 årige son

Emelie Månsson

Emelie är 34 år och kommer ifrån södraste Halland men kallar sedan 2005 göteborg för mitt hem. Sjöng på M/S Trubaduren för första gången 2007 då hon samtidigt utbildade sig till artist på Dansforums Performing Arts School. Åren 2011 till 2016 arbetade hon utomlands som showartist genom reseföretaget Ving och har fått uppleva hur det är att leva och bo i bland annat Thailand, Egypten och på Teneriffa. Nu är Emelie tillbaka på Trubaduren och kör sitt andra år showartist ombord. ”Jag tycker att det är fantastiskt att få vara med och uppleva den resa som M/S Trubaduren har gjort sedan jag började för 10 år sedan. ser fram emot att få träffa er alla ombord!”

Joakim Samuelsson

Joakim är född och uppvuxen i Strömstad. Där startade han som ung sin musikbana genom att under många år gestalta piratkaptener på Daftö Resorts amfiteater. Efter examen vid Performing Arts School i Göteborg 2013 har han jobbat i ett flertal produktioner både i Sverige och utomlands. Bland annat har han setts i Sound of Music i Falkenberg, som sångare på kryssningsfartyg i Norge och turnerat i Sverige som Kenickie i Grease. Nu senast sågs han i musikalklassikern Les Misérables på Folketeateret i Oslo.  Detta blir första gången Joakim jobbar hos oss på M/S Trubaduren. 
Får Joakim några minuter över går Kostervalsen och Wiggen varm på dragspelet där hemma.

Knut Gjelle Angell

Knut kommer ursprungligen från en liten by i Lofoten, Nord-Norge och har bott i Göteborg sen 2014. Han är utbildad musikalartist från Bårdar Akademiet i Oslo (2004-06), och har frilansat både i Norge, Sverige och andra länder. På CV:et står både krogshower, barnunderhållning, musikaler, nyskrivna teaterpjäser och familjeshower på varmare destinationer. Knut trivs mycket bra på Trubaduren, och gör i år sin tredje säsong i rad. På fritiden har han flera hobbies, och det största intresset bredvid musiken är mat. Det är därför inte helt ovanligt att hitta honom i köket på lediga dagar,  där det experimenteras med smaker och texturer, och gärna doftar av kryddor från något gott långkok.

Yasmine Östergren

Yasmine är född och uppvuxen i Kalmar och är en av årets nya ansikten ombord. Redan som ung föddes intresset för dans och teater i hemstaden. Efter sin utbildning på Bjärnums Musikteaterskola samt Balettakademiens yrkesutbildning för musikalartister här i Göteborg har man kunnat se henne på scener runt om i Europa. Hon har medverkat bla på Garbos Unforgettable, Gran Canaria, som sångerska på kryssningsfartyg i Norge och inte minst som världens starkaste tjej i Kalmar.
”Vi är ett underbart gäng här ombord och vad vore livet utan musik? Kan det bli bättre?”

Mattias Jakobsson

Mattias är född och uppväxt i Askersund, Närke. Han är utbildad både vid Kulturama i Stockholm och på Balettakademiens musikalutbildning i Göteborg.
Efter sin examen 2015 har Mattias bland annat medverkat i musikalen Chicago på Det Ny Teater i Köpenhamn, musikalen Cabaret på Norrbottensteatern i Luleå och i tv-programmen ”Lotta på Liseberg” och ”Bingolotto” som dansare.
Mattias gör sitt andra år som artist på M/S trubaduren.
”Jag älskar att skratta och det får jag göra väldigt mycket både med bland gäster och mina underbara kollegor på den här arbetsplatsen”

Susanna Holm

Susanna är en tvättäkta skåning som älskar sång och dans! 2007 bytte hon ut lilla Broby mot goa Göteborg för att utbilda sig till artist på Performing Arts School. Hon har bland annat hunnit med att göra musikal med Galenskaparna & After Shave, varit pirat på ett tyskt fartyg, åkt på Sverige-turné med look a likes och jobbat som showartist både i Spanien och Turkiet. I år jobbar Susanna sin fjärde säsong ombord M/S Trubaduren. Både på jobbet och på fritiden är hon ett riktigt pysseltroll som uppskattar ordning och reda, och hon lägger gärna lite extra tid på att göra fina namnskyltar till sina kollegor.