Företagsfrågor

På M/S Trubaduren är vi vana att ha större sällskap och företag på besök. Här har vi samlat frågor och annat som är specifikt för dig som bokar för ett företag eller en större grupp. Är det något du inte hittar svar på här, ta en titt blanda våra andra vanliga frågor.

En del datum är populärare än andra, så boka i god tid. Vill du se vilka datum vi kör våra ordinarie turer, så ta en titt på onlinebokningen. Är ni tillräckligt många finns det naturligtvis möjlighet att köra en extra tur, just för er.

Hur ser en kväll ut i korta drag?

Båten öppnar 18:00 och avgår 18:30. Så snart ni har klivit på tar vi upp en beställning. När alla har något att dricka kör vi ett öppningsnummer och sedan är det dags för mat. Under maten är det lite lugnare underhållning då och då. När alla är mätta plockar vi bort buffén och börjar köra lite större shownummer. Sedan stegrar underhållningen tills dess att vi är tillbaka vid Packhuskajen kl 23:00 (23:30 om vi åker Hisingen Runt).

Hur fungerar det med drinkbiljetter?

Du bestämmer hur många drinkbiljetter du vill dela ut till dina gäster. Vi brukar använda oss av biljetterna Öl/Vin, Snaps, Drink och Avec. Du betalar inget för själva biljetten, utan tänk på den som ett bevis för att din gäst får lägga t.ex. ett glas vin på din nota. När biljetten används slår vi in det som beställs i vårt kassasystem. Du betalar alltså alltid precis för det som beställs, inte mer, inte mindre. Med andra ord är det ingen fara om du står med ett antal oanvända biljetter i slutet av kvällen, du har inte betalt något för själva biljetten.

Passar M/S Trubaduren utländska gäster?

Absolut! Varje år har vi gäster från hela världen, t.ex. Ryssland, USA, Italien, Kina, Brasilien osv. Vi har ett gäng japanska tandläkare som besöker oss varje år. Det brukar vara en av årets höjdpunkter. M/S Trubaduren är ett lysande tillfälle att visa upp vackra Göteborg med skärgård. Njuta av skaldjur i den del av landet där de smakar allra bäst. Se och höra en fantastik show. Visste du förresten att konceptet med servitörer/servitriser som dessutom underhåller, är unikt för oss i Skandinavien?

Vad är det för sorts underhållning på båten?

En enkel fråga med ett långt svar. På M/S Trubaduren jobbar det ett gäng showartister. Genom tiderna har vi hört gamla godingar, det absolut senaste, göteborgsvitsar, rock, pop, soul, funk och inte minst en kille som då och då utger sig för att vara tjej. Rent praktiskt fungerar det så att vi ger er lite lugnare underhållning i form av sololåter till maten, för att sedan dra igång ordentligt med våra medleyn. Showen kan se lite annorlunda ut från kväll till kväll. Vi anpassar oss efter kvällens publik och vädret. Läs mer om showen på sidan Show & Artister.

Hur mycket underhållning är det? Hinner vi prata med varandra?

Vi lovar att ni hinner prata med varandra! I början av kvällen är det lite lugnare underhållning med lägre volym. Mot slutet av kvällen blir det mer drag och lite högre volym som passar bra att skråla med i. Våra nummer är mellan fem och tio minuter långa med pauser mellan. Vi tror att det blir den perfekta blandningen av för att hinna med att både prata med varandra och njuta av glittrande shownummer. Chartrar ni ett däck eller hela båten själva, så kommer vi tillsammans fram till hur mycket underhållning ni vill ha.

Jag vill skicka en inbjudan till mina gäster.Miniatyrbild på företagsinbjudan

Då laddar du ned vår inbjudan. Öppna den i Adobe Acrobat Reader och fyll i rutan med tid, plats, osa och ditt namn längst ned på sidan. Spara och e-posta, skriv ut och sätt upp i lunchrummet eller skicka med brevduva.

Vad är priset ex moms?

Priset för 2019 års kryssningar är
Tisdag – Onsdag 688,94 kr ex moms.
Torsdag – Lördag 736,12 kr ex moms.

Kan vi beställa förbeställa något att dricka vid ombordstigning?

Javisst, det ordnar vi! Boka detta när ni bokar er resa.

Kan vi förbeställa efterrätt?

Javisst, det ordnar vi också! Att bjuda på efterrätt, är ett bra sätt att lyxa till det lite, utan att bjuda på alkohol.

Vad är det för medelålder?

Hos oss är alla välkomna! Vi har en väldigt blandad publik på M/S Trubaduren. Vi kan stoltsera med att ha både mormor Greta och möhippan under samma tak.

Sitter vi tillsammans?

Det gör ni. Beroende på hur många ni är, sitter ni alla vid ett stort bord eller vid flera mindre bord intill varandra.

Är det underhållning på båda däcken?

Är vädret dåligt och vi kör show inomhus, så är det samma underhållning på soldäck och restaurangdäck. Är det fint väder så kör vi först underhållning inomhus till maten och fortsätter sedan utomhus på vårt soldäck. I så fall informerar vi om detta.

Kan vi chartra hela båten?

Det beror på för hur många personer ni vill boka. Är ni runt 100 personer passar det bra att chartra ett av däcken på en vanlig kvällstur. Är ni runt 200 så kan ni chartra hela båten. Kontakta oss för mer information gällande att chartra båten.

Bilderna nedan kan du ladda ned och använda om du exempelvis vill göra en egen inbjudan. Klicka upp bilden och använda dig av ladda ned-ikonen.