Information angående Corona / Covid -19

Vi på Skärgårdslinjen tar vår uppgift att förhindra smittspridningen på största allvar och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

I dagsläget gör vi dessa åtgärder:

  • Samtliga gäster/personal spritar händerna vid ombordstigning.
  • Färre gäster ombord.
  • Skaldjursbuffén serveras enligt Folkhälsomyndigheten och Livsmedelsverkets riktlinjer. Läs gärna mer om livsmedelsverkets rekommendationer.
    Skaldjursbuffe M/S Trubaduren

    Med vårt rutsystem på golvet är det lätt att hålla avstånd.


    – Endast ett sällskap vid buffén samtidigt.
    – Max 4 personer åt gången. ( En person i varje ruta på golvet)
    – Bestick och tänger byts ut kontinuerligt.

  • Minskat antal bord i lokalen för att skapa mer utrymme.
  • Ser till att eventuell köbildning sker med avstånd.
  • Utökade städrutiner.
  • Som alltid hanteras allt livsmedel på ett säkert och hygieniskt sätt.
  • Vår personal stannar hemma vid minsta symptom.

 

Vad kan du som gäst göra?

  • Tvätta händerna.
  • Håll avstånd till personal och andra gäster.
  • Vid minsta symptom, stanna hemma.

Senast uppdaterad 15/10- 2020

Vi ser ljust på framtiden och hoppas att vi ses ombord.
Stötta oss genom att boka din kryssning redan nu!