Information angående Corona / Covid -19

Du som gäst är otroligt viktig för oss på Skärgårdslinjen!

Direktiven om hur Vi ska agera med anledning av Corona/Covid-19 är många. Vi följer noga utvecklingen och den informationen som Folkhälsomyndigheten lämnar ut.
Fr.o.m. söndag 29 mars tillåts inte sammankomster med fler än 50 personer.

Därför har vi nu beslutat att skjuta fram årets premiär. När vi kommer att kunna öppna för säsongen är i dagsläget svårt att säga men vi längtar efter er!

Så fort vi har ett nytt premiärdatum kommer vi med glädje att dela med oss av detta och hoppas då att ni är peppade på skaldjur, skärgård och sång!

Du som har en kryssning bokad hos oss och som berörs av detta kommer att bli kontaktad i god tid via mail för mer information.

Ta hand om varandra!
💙
Vännerna på Skärgårdslinjen


 

ALLMÄN INFORMATION

Vi följer rekommendationer från svenska myndigheter och experter och uppmanar även våra kunder att följa deras rekommendationer och råd.

Turer med skärgårdslinjen

I nuläget avråder inte svenska myndigheter från restaurangbesök och mindre allmänna sammankomster. Så länge det inte finns en avrådan gäller ordinarie bokningsregler. Skulle det komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade turer så kommer vi att informera om det. Inför vår premiär jobbar vi efter folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg för att minska smittspridning och vidtar åtgärder utefter denna.